Lespraktijk

instrument

Ik geef vakkundig advies en biedt elke leerling gelegenheid om op zijn eigen niveau het instrument te leren. Ik laat je goed kennis maken met de cello. Je zult leren het instrument te beheersen. Zodat we op een leuke, gezellige, vlotte manier kunnen musiceren. We spelen verschillende liedjes in uiteenlopende muziekstijlen. Een goede technische en muzikale ontwikkeling is een van de doelen. In de lessen wordt voornamelijk gemusiceerd. Meestal individueel maar eventueel ook in een groepje. Ik speel altijd mee op mijn cello of op de piano. En…..op cello kun je klassieke én populaire, moderne muziek spelen.

Om kwaliteit te houden is er regelmatig contact tussen leerling, ouders of begeleiders en mij.

Het lesjaar loopt over het algemeen van 1 september tot en met 30 juni. Per lesjaar zijn dit ongeveer 37 lessen. In de reguliere schoolvakanties zijn er geen lessen.

Proefles.
Een proefles is ideaal om af te tasten of de cello en de muzieklessen een juiste keuze voor je zijn. Starten kun je gemiddeld al vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar. Of eerder, in overleg. Maar iedereen die dat wil, jong én oud, kan cello leren spelen.

Individuele les en groepsles.
Er zijn verschillende lesmogelijkheden. De prijzen zijn in overleg en op aanvraag verkrijgbaar. Ik geef individuele lessen van bijvoorbeeld 30 minuten, voor volwassenen is het mogelijk eenmaal per 14 dagen 30 of 45 minuten les te volgen. Ook zijn er mogelijkheden voor groepslessen. Lessen voor kinderen tot en met 20 jaar zijn vrijgesteld van BTW.

In de volgende plaatsen geef ik les aan de Kunstinstellingen. Ben je in deze gemeenten woonachtig, dan kun je zich daar inschrijven. Je krijgt dan les van mij!
– Regio Oss: Muzelinck Centrum voor de Kunsten.
– Gemeente Heusden: Centrum voor de Kunsten het Pieck.
– Gemeente Waalwijk: Kunstencentrum Waalwijk.
– Meierijstad, Gemeente Veghel, Schijndel en Sint Oedenrode: Phoenix Cultuur.
– Gemeente Uden: Kunst & Co.
– Gemeente Vught: MDM Vught.